Πρόγνωση καιρού 

(Από την «Ανοιχτή Πόλη», τεύχος 18, Χειμώνας του 1989) 


 


Γήινοι,  

Όλες οι μέχρι σήμερα Επαναστάσεις σας, απέτυχαν, διαστρεβλώθηκαν, ιδιοποιήθηκαν, ή έγιναν οι ευπειθείς υπάλληλοι του εξουσιαστικού ολοκληρωτισμού, επειδή υπήρξανε απελπιστικά “εγκόσμιες”.  

Όλες οι μέχρι σήμερα οργανωμένες Μονοθεϊστικές Θρησκείες σας, απέτυχαν, διαστρεβλώθηκαν, ιδιοποιήθηκαν ή έγιναν πνευματικά δουλικά του εξουσιαστικού ολοκληρωτισμού, επειδή υπήρξανε απελπιστικά “επουράνιες”.  

Η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας ν’ αυτοθεραπευτεί, χάθηκε τελεσίδικα με τον άδοξο θάνατο του “κινήματος αμφισβήτησης” της δεκαετίας του 60. Η παραφροσύνη του (κάθε λογής) καπιταλισμού δε φρενάρισε εκεί, και έτσι εσείς σήμερα μετράτε κάποιες δεκαετίες πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή τούτου του κόσμου, όπως τουλάχιστον τον γνωρίζετε. Ο πλανήτης σας, θα επανεξασφαλίσει βίαια τις ισορροπίες που απαιτούνται.  

Οι άνθρωποι της “επανάστασης του 60” αποτύχανε γιατί δε μπορέσανε να συνενώσουν αποτελεσματικά μέσα στα ποικιλώνυμα κινήματά τους το εσωτερικό (“επουράνιο”) στοιχείο με την ανατρεπτική κοινωνικοπολιτική (“εγκόσμια”) δράση. Οι μισοί τους, αδαή πολιτικά ζώα, καταλήξανε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μεταμεληθέντες κυνικοί καπιταλιστές, ή εγωπαθείς τρομοκράτες. Οι άλλοι μισοί, αδαείς ψυχεδελιζόμενοι, καταλήξανε οπαδοί παμπόνηρων γκουρού ή τρόφιμοι ψυχιατρείων και “σωφρονιστικών” καταστημάτων.  

Λιγότερο από δύο – τρείς  δεκαετίες σας χωρίζουνε από την εποχή που η ηλιακή ακτινοβολία θα είναι για σας σχεδόν θανατηφόρα, που τα δάση θα έχουν μετατραπεί σε ερήμους, που όλες οι μορφές ζωής πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη θα περάσουνε από μία σκληρή δοκιμασία επιβίωσης ή αφανισμού τους. Όποιος από εσάς θέλει ν’ αυτοαποκαλείται προοδευτικός, οφείλει να εργάζεται από τώρα, για τους ζοφερούς καιρούς που θ’ ακολουθήσουν το συθέμελο γκρέμισμα τούτου του πολιτισμού, που εδώ και μερικές χιλιετίες ροκανίζει αλόγιστα τη φύση και τις ίδιες του τις σάρκες για … “άντληση κερδών”.  

Στη μετά-“Πολιτισμιακή” κοινωνία σας, χιλιάδες σημερινές “αξίες” θα επαναπροσδιοριστούν: Η Αυτοδιεύθυνση θ’ αντικαταστήση τις κάθε λογής “αρχηγίες”, η Άμεση Δημοκρατία θα αντικαταστήσει το σημερινό τσίρκο της “εκπροσώπισης”, ο Ανθρωποκεντρικός Παγανισμός θ’ αντικαταστήσει τις σημερινές γελοίες δοξασίες σας περί κάποιων “δικτατορίσκων του ουρανού”. Αυτός ο ελευθεριακός Ανθρωποκεντρισμός θα οδηγήσει την αυριανή ανθρώπινη φυλή στις πόρτες, εκείνου που το πονηρό σημερινό ιερατείο σας παρουσιάζει μεταφυσικά σαν Παράδεισο. Γιατί, για πρώτη φορά ο γήϊνος άνθρωπος θα έχει καταφέρει να θεωρήσει τον εαυτό του ΙΣΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ με τους συνανθρώπους του, με τη Φύση τριγύρω του, με τον Γαλαξία, με το άναρχο κι ατελεύτητο Σύμπαν, κοντολογίς με εκείνο που τελικά είναι ΘΕΟΣ.  

Η παρούσα Κοινωνία σας του κέρδους, της ιεραρχίας, της υποδούλωσης, του μίσους και του ολοκληρωτικού πολέμου σε όλα τα επίπεδα, κάνει ήδη τις πρώτες αιμοπτύσεις και ο θλιβερός της θάνατος πλησιάζει.  

Σηκώστε τα μπατζάκια σας Ισόθεα αδέρφια.   
Πλησιάζετε τον υπέρτατο των Παραδείσων ! (και χρειάζονται γερά κότσια γι’ αυτό…)  
  

Ιερή Φυλή Διαγαλαξιακών Ταξιδευτών  
(Γραφείο Πληροφόρησης και θετικών Δονήσεων) 

 
  
 
 
 
 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ: 

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ" 

ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ" (1980 - 1993) 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ